Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/matelje/domains/makeup-atelje.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/matelje/domains/makeup-atelje.com/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111
Trepalnice – MakeUp Atelje

Trepalnice

Trepalnice dajo dramatičen in čudovit pogled. Lahko bi rekli, da so trepalnice ena izmed najbolj pomembnih lepotnih ritualov vsake ženske. Negovane, goste in čudovito dolge trepalnice so želja vsake kjerkoli in kadarkoli. Prepustite se, da z vami ustvarimo čudovit in zapeljiv pogled!

Screen Shot 2016-09-07 at 15.55.02
Screen Shot 2016-09-07 at 15.54.35
Screen Shot 2016-09-07 at 15.54.20

Si od nekdaj želite videza zvezdnic iz naslovnic? Maturantski ples je nekaj posebnega, da pa boste to noč blestele, priporočamo močnejši makeup s poudarjenimi očmi in z umetnimi trepalnicami ter brezhibno in 24-urno obstojno gladko podlago. S pridihom bleščic pričaramo videz glamuroznosti, še nekaj trikov in že ste pripravljene na nepozaben večer.

Vsak poročni makeup se prilagaja osebnosti posameznice v kombinaciji s stilom poroke, obleke ter pričeske. Ker so takšni dogodki navadno čustvene narave, je potrebno zagotoviti dobre in obstojne materiale, saj mora makeup zdržati vse do konca.

Ličila in izdelki, s katerimi ličimo, so zelo pomembni. Obenem mora vizažist pri nanašanju makeupa upoštevati še vremenske in temperaturne razmere. Pri svojem delu uporabljamo profesionalno kozmetiko MAC, saj so njihovi izdelki obstojni ter prekrivni, hkrati pa dajejo svež in naraven videz. Za dodatno obstojnost in vodoodpornost makeupa pa na koncu uporabimo še Kryolinov fiksirni sprej.

Vsaki nevesti priporočamo poskusni make up, saj nevesta tako predhodno preizkusi obstojnost makeupa ter nam zaupa lastne želje glede barvnih kombinacij. Bistvenega pomena je, da je nevesta na dan poroke brez skrbi ter se počuti lepo in urejeno.

Cenik Trepalnice

PODALJŠEVANJE TREPALNIC 1NA1 €50/storitev

RUSKI VOLUMEN (3D, 5D) €60/storitev

REFIL 1NA1 €25/storitev

REFIL RUSKI VOLUMEN €30/storitev

ODSTRANJEVANJE TREPALNIC €10/storitev

Reference