Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/matelje/domains/makeup-atelje.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/matelje/domains/makeup-atelje.com/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111
Nega obraza – MakeUp Atelje

Nega obraza

Za lepo in sijočo kožo je ključnega pomena redno čiščenje in odstranjevanje odmrlih celic. Pravilna nega ohranja čvrstost kože in zabriše nekatere spremembe, ki jih prinaša čas.

Suha koža je pogosta težava, s katero se spopadajo tako moški kot ženske, le-ta pa v zimskem času postane še izrazitejša. Stanje kože dodatno poslabšajo nizke temperature ter suh zrak v prostorih s centralnim ogrevanjem, zato priporočamo obisk salona vsaj enkrat mesečno, kjer strankam poleg nege svetujemo še o zaščiti in nadaljnji negi kože.

Prav tako je pomembno, da je koža pred pomembnimi dogodki, kot so poroka in maturantski ples, pripravljena in urejena, saj je lahko le tako makeup brezhiben in obstojen.

DSC_6384
DSC_6461
DSC_6457

Za lepo in sijočo kožo je ključnega pomena redno čiščenje in odstranjevanje odmrlih celic. Pravilna nega ohranja čvrstost kože in zabriše nekatere spremembe, ki jih prinaša čas.

Frakcionirana Radiofrekvenca predstavlja najnovejšo tehnologijo izvora radiofrekvenčnih valov za neinvazivno, bolj varno in učinkovito terapijo brez bolečin in trajnih poškodb kože.

Zasnovan patentni dizajn terapevtske glave (številni pini, ki so oblikovani v mrežo)omogoča točkovno in enakomerno distribucijo radiofrekvenčne energije direktno v dermis, kar povzroči rekonstrukcijo kolagenskih vlaken, izboljša metabolizem kože in vpliva na hitrejšo obnovo kože. 

Cenik Nega obraza

VLAŽILNA NEGA OBRAZA €30/60 min

MLADOSTNIŠKA NEGA OBRAZA €20/60 min

ANTI AGE POMLAJEVALNA €40/60 min

ANTI STRESNA Z MASAŽO €30/60 min

KRALJEVA NEGA OBRAZA €50/90 min

ČIŠČENJE OBRAZA €20/storitev

DEPILACIJA BRČIC NA OBRAZU €5/storitev

BARVANJE TREPALNIC €5/storitev

BARVANJE OBRVI €5/storitev

Frakcionirana radioferkvenca €40/ 1 terapija

Frakcionirana radioferkvenca €100/3 terapije

Frakcionirana radioferkvenca €150/5 terapij