Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/matelje/domains/makeup-atelje.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/matelje/domains/makeup-atelje.com/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111
MakeUp – MakeUp Atelje

MakeUp

Ličila in izdelki, s katerimi ličimo, so zelo pomembni. Obenem mora vizažist pri nanašanju makeupa upoštevati še vremenske in temperaturne razmere. Pri svojem delu uporabljamo profesionalno kozmetiko MAC, saj so njihovi izdelki obstojni ter prekrivni, hkrati pa dajejo svež in naraven videz.

1382177_526287670790228_647138978_n
304782_257523031034875_2050055294_n
1382067_526289214123407_21606235_n

Si od nekdaj želite videza zvezdnic iz naslovnic? Maturantski ples je nekaj posebnega, da pa boste to noč blestele, priporočamo močnejši makeup s poudarjenimi očmi in z umetnimi trepalnicami ter brezhibno in 24-urno obstojno gladko podlago. S pridihom bleščic pričaramo videz glamuroznosti, še nekaj trikov in že ste pripravljene na nepozaben večer.

Vsak poročni makeup se prilagaja osebnosti posameznice v kombinaciji s stilom poroke, obleke ter pričeske. Ker so takšni dogodki navadno čustvene narave, je potrebno zagotoviti dobre in obstojne materiale, saj mora makeup zdržati vse do konca.

Ličila in izdelki, s katerimi ličimo, so zelo pomembni. Obenem mora vizažist pri nanašanju makeupa upoštevati še vremenske in temperaturne razmere. Pri svojem delu uporabljamo profesionalno kozmetiko MAC, saj so njihovi izdelki obstojni ter prekrivni, hkrati pa dajejo svež in naraven videz. Za dodatno obstojnost in vodoodpornost makeupa pa na koncu uporabimo še Kryolinov fiksirni sprej.

Vsaki nevesti priporočamo poskusni make up, saj nevesta tako predhodno preizkusi obstojnost makeupa ter nam zaupa lastne želje glede barvnih kombinacij. Bistvenega pomena je, da je nevesta na dan poroke brez skrbi ter se počuti lepo in urejeno.

Ni več pravila koliko. Intenzivnost makeupa je stvar okusa, pomembno je, da se posameznica čez dan oziroma v službi v njem počuti dobro.

Oči so lahko nežno zasenčene s temnejšimi barvnimi odtenki in prav nič ni narobe, če čez dan izberete živahen odtenek šminke. V našem salonu Vaš makeup z veseljem prilagodimo Vašim željam, tako da se boste počutile zapeljivo in samozavestno.

Pri večernem makeupu si lahko privoščimo več drznosti. Oči so lahko bolj zasenčene, uporabimo lahko več senčila ter za nameček oči obogatimo še z umetnimi trepalnicami. Pridih glamuroznosti dobimo z bleščicami ob kotičkih očes. Tudi šminka na ustnicah je lahko izrazitejša. Paziti je potrebno, da z ličenjem ne pretiravamo, da so barve okusno izbrane, linije pa lepo zabrisane.

Cenik Makeup

DNEVNI MAKEUP €30/storitev

MATURANTSKI MAKE UP €25/storitev

VEČERNI MAKEUP €40/storitev

POROČNI MAKEUP €50/storitev

POSKUSNI MAKE UP €30/storitev

DODATEK TREPALNICE €10/storitev