Makeup Atelje


041 665 285

Dobrodošli v moj svet

O meni

Moje ime je Alenka Močilnik in sem uspešna umetnica ličenja. V zelo kratkem času mi je uspelo ustvariti veliko navdihujočih rezultatov, pridobila sem zaupanje naročnikov in strank, ki se vedno rade vračajo in predvsem ustvarila zgovoren portfolio.

Pridobivam neprecenljive izkušnje in jih s stalnim izobraževanjem tudi dopolnjujem. Značilnost mojih tehnik se odraža predvsem v estetiki in prilagajanju različnim okoliščinam,ki zahtevajo učinkovito improvizacijo, hitrost in doslednost, ter v natančnosti nanosov. Make up pribor, ki ga uporabljam vsebuje znamke profesionalnih in vrhunskih ličil, med njimi v največjem deležu M.A.C. Cosmetics.

Področja ustvarjanja zajemajo snemanje modnih zgodb (beauty/fashion), oglaševalske kampanje, delo za naročnike iz sveta glasbe in medijev, ličenje na porokah, modnih revijah, prireditvah, svečanih priložnostih itd. Poleg stalnega sodelovanja z naročniki veliko pozornosti namenjam tudi izobraževanju strank z individualnimi in skupinskimi svetovanji ličenja, hkrati pa si za svoje izhodišče postavljam visoke cilje pri osvetljevanju odnosa do kulture ličenja. Leta 2013 sem odprla svoj studio MakeUp in harmonija telesa, v Velenju, kjer sem tudi razširila svojo ponudbo storitev.